• Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Rusya Turistik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  • En az 8 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 ölçülerinde biyometrik resim
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya’da konaklayacağınız otel rezervasyonunuz (Fotokopisi)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

 

1-30 Günlük Rusya Turistik Vize Ücretleri

Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Fiyat
1-30 Günlük / Normal Turistik 1 Girişli 5 İş Günü 140 USD
1-30 Günlük / Express Turistik 1 Girişli 2 İş Günü 180 USD
1-30 Günlük / Normal Turistik 2 Girişli 5 İş Günü 160 USD
1-30 Günlük / Express Turistik 2 Girişli 2 İş Günü 200 USD