Paris Vizesi

Paris İçin vize almak artık çok kolay WEB sayfamız üzerinden gitmek isteğiniz ülkeyi seçerek gerekli evrak ve dilekçe örneklerine ulaşabilirsiniz, Gerekli tüm belgeleri hazırlayıp evraklarını tercihen gönderebilir ve erken randevu ayrıcalıklarında faydalanabilirsiniz! Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz

Fransa Vize Başvurusu

 

 

Evraklarınızı Hazırlayın                  Detaylı Bilgi İçin Arayın                             İşlem  Süresi                     Vizeniz Hazır

Vize İstemeyen Ülkeler 2017

  1. Andorra (90 Gün)
  2. Antigua-Barbuda (180 Gün)
  3. Arjantin (90 Gün)
  4. Arnavutluk (90 Gün)
  5. Bahamalar (8 Aya Kadar Turizm Amaçlı)
  6. Barbados (90 Gün)
  7. Belarus (30 Gün)
  8. Belize (90 Gün)
  9. Bolivya (90 Gün)
  10. Bosna Hersek (90 Gün)
  11. Botswana (90 Gün)
  12. Brezilya (90 Gün)
  13. Britanya Virjin Adaları (30 Gün)
  14. Cook Adaları (31 Gün)
  15. Dominik Cumhuriyeti (30 Gün)
  16. Ekvador (90 Gün)
  17. El Salvador (90 Gün)
  18. Endonezya (30 Gün)
  19. Fas (90 Gün)
  20. Fiji (120 Gün)
  21. Filipinler (30 Gün)
  22. Filistin (30 Gün – İsrail Üzerinden Geçişte Vize Zorunlu)
  23. Guatemala (90 Gün)
  24. Güney Afrika (30 gün)
  25. Güney Kore (90 Gün)
  26. Gürcistan (Kimlikle – 1 Yıl)
  27. Haiti (90 Gün Turizm Amaçlı)
  28. Honduras (90 Gün)
  29. Hong Kong (90 Gün)
  30. İran (90 Gün)
  31. Jamaika (90 Gün)
  32. Japonya (90 Gün)
  33. Katar (14 gün)
  34. Karadağ (90 Gün)
  35. Kazakistan (30 Gün)
  36. Kırgızistan (Süre Sınırı Yok- Kayıt Bürosu’na Kayıt Zorunlu)
  37. Kolombiya (90 Gün)
  38. Kosova (90 Gün)
  39. Kosta Rika (30 Gün)
  40. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (30 Gün)
  41. Libya (180 Gün İçinde En Fazla 90 Gün)
  42. Lübnan (90 Gün)
  43. Makau (30 Gün)
  44. Makedonya (90 Gün)
  45. Maldivler (30 Gün)
  46. Malezya (90 Gün)
  47. Mauritius (30 Gün)
  48. Meksika (e-vize 30 Gün)
  49. Moğolistan (30 Gün)
  50. Moldova (90 Gün)
  51. Nikaragua (90 Gün)
  52. Niue (30 Gün)
  53. Palau (30 Gün)
  54. Panama (180 Gün)
  55. Paraguay (90 Gün)
  56. Peru (90 Gün)
  57. Saint Kitts ve Nevis Adaları (90 Gün)
  58. Saint Lucia (45 Gün-6 Hafta)
  59. Saint Vincent ve Grenadinler Adaları (30 Gün)
  60. Samoa (60 Gün)
  61. San Marino (İtalya üzerinden giriş yapılıyor -Schengen-)
  62. Seyşeller (90 Gün)
  63. Sırbistan (90 Gün)
  64. Singapur (90 Gün)
  65. St. Vincent-Grenadines
  66. Suriye (180 Gün İçinde En Fazla 90 Gün)
  67. Swaziland (30 Gün)
  68. Şili (90 Gün)
  69. Tayland (30 Gün)
  70. Tayvan (Havalimanında+2 Fotoğraf 30 Gün)
  71. Trinidad ve Tobago (30 Gün)
  72. Tunus (90 Gün)
  73. Turks ve Caicos Adaları (90 Gün)
  74. Tuvalu (30 Gün)
  75. Ukrayna (60 Gün, kimlikle de ziyaret edilebiliyor)
  76. Uruguay (90 Gün)
  77. Ürdün (90 Gün)
  78. Vanuatu (30 Gün)
  79. Vatikan (Yalnızca İtalya’dan -Schengen şart- Girilebiliyor)
  80. Venezuela (90 Gün)

Sınırda vize alınan ülkeler

  • Azerbaycan (Haydar Aliyev Havalimanı, Gence Havalimanı ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Havalimanı 1 aylık vize 10$. 2 fotoğraf ve pasaport fotokopisi bulundurun.)
  • Bahreyn (Kapı Vizesi 15 Gün – 15 gün uzatılabiliyor)
  • Bangladeş (Dakka)
  • Bhutan (Tur operatörü ile)
  • Birleşik Arap Emirlikleri (Transit vizesiz, Dubai vize istiyor)
  • Brunei Sultanlığı (72 Saate kadar transit vize)
  • Burkina Faso (75 Euro)
  • Burundi
  • Cape Verde
  • Cibuti
  • Doğu Timor (Kapı Vizesi 30 Gün)
  • Dominik Cumhuriyeti
  • Ermenistan (Yalnızca Bordo Pasaportlulara Sınırda 21 Gün. Pasaportunuzda Ermenistan kaşesi varsa Azerbaycan vize vermiyor. Ermenistan vizesine online başvurusu yapın (10$). Mail ile gönderilen vize kağıdına kaşe basılıyor.)
  • Gana
  • Kamboçya (Kapı Vizesi 30 Gün- 30$)
  • Kenya (e-vize şart, 50$)
  • Kuveyt (Kapı Vizesi 90 Gün)
  • Komor Adaları (e-vize)
  • Madagaskar (Kapı Vizesi 90 Gün)
  • Mali
  • Mozambik (Kapı Vizesi 30 Gün, 75$)
  • Myanmar (e-vize 28 Gün)
  • Nepal (Kapı Vizesi 15-30-90 Gün, 25$)
  • Ruanda (Transit 3 Gün)
  • Samoa (34$)
  • Sri Lanka (Kapı Vizesi ya da e-vize 30 Gün 30$)
  • Senegal (e-vize)
  • Sudan (Hartum Havalimanı Kapı Vizesi 30 Gün 105$)
  • Tacikistan (Duşanbe Havalimanı Kapı Vizesi 60 Gün)
  • Tanzanya (Kapı Vizesi 90 Gün 50$)
  • Togo (Kapı Vizesi)
  • Tonga (31 Gün)
  • Uganda
  • Umman (Kapı vizesi 30 Gün)
  • Zambiya (Kapı vizesi 30 Gün 50$)
  • Zimbabwe (Kapı vizesi 30$)

Vizesiz ülkeler listesi eldeki son bilgileri içerir, kesin bilgi değildir. Vize uygulamalarında gözlenen olası güncelleme nedeniyle, seyahat öncesinde ilgili ülkenin büyükelçiliği ile temas kurulmasını tavsiye ederim.

Dubai Vize İşlemleri

Dubai Online Vize Almak İçin Konsolosluğa Yada Başvurusu Merkezine Gitmenize Gerek Olmadan Vizeniz Mail Adresinize Gönderilmektedir.

Dubai vize başvurusu için web sayfamız üzerinden Online Vize Sekmesinde gerekli bilgileri ve gerekli evrakları online olarak sistemi yükleyerek Dubai Online vizenizi temin edebilirsiniz.

Evraksız ve bir çok prösüdür ile uğramanıza gerek yoktur. Eğer tarayıcınız yok ise iletişim kısmındaki Gsm numrasına gerekli belgelerin resmini çekerek kolay bir şekilde gönderebilirsniz.

Dubai vizesini alamak için yapmanız gerekenler Pasaportunuzun resimli olan sayfası kimlik fotokopisi ve bir adet resminizin fotoğrafını çekerek gönderdikten sonra Hesap Numaralarımız kısmından ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. işlemlerinizin sorun ilerlemesi durumunda vizeniz 48 saat için de olumlu yada olumsuz olarak sonuçlanmaktadır. Vizeniz hazır olduğunda mail adresinize gönderilmektedir.Yazıcıdan çıktı alarak seyhatiniz boyunca yanınızda bulundurmanız yeterlidir.

Dubai vizesi Tek girişli olup 29 ülkede kalma hahınız bulunmaktadır. Olası bir 29 gün den fazla kalınması durumunda cazai işlemler uygulanmaktadır.

Schengen Vizesi

Tek Girişli Vize Nedir?

Vize verilen ülkeye sadece bir kere girme hakkıdır. Vize süresi 10 yıl bile olsa eğer (One Entry) Tek girişli ise ikinci girişe müsaade edilmez.

Çok Girişli Vize Nedir?

(Multiple Entry) Vize süresi dolana kadar kişi istediği kadar giriş çıkış yapabilir ama son çıkışı vize süresi dolmadan yapılmış olmalıdır.

Avrupa gittim ve Türkiye’ye dönüş yaptım. Ancak vizemin süresi bitmedi. Tekrar Avrupa Ülkelerinden birine gidebilir miyim?

Eğer vizeniz çoklu giriş çıkışa imkân veriyorsa, yani tek seferlik değilse tekrar giriş yapabilirsiniz.

Almanya vizesi aldım, Türkiye’ye döndükten sonra Hollanda’ya aynı vize ile gidebilir miyim?

Vizenizin süresi bitmemiş ise ve çoklu giriş çıkışa uygun ise gidebilirsiniz. Ancak pasaport kontrolünde kalacağınız otelin rezervasyonunu ve seyahat sigortanızı göstermeniz gerekmektedir.

Bir Schengen ülkesinde en fazla kaç gün kalabilirim?

Size verilen vize süresi kadar olduğunu düşünüyorsanız bu konuda yanılıyorsunuz. Avrupa Birliği ülkelerinden her hangi birinde doksan günden fazla kalamazsınız. Doksan günün sonunda giriş çıkış yapmanız gerekmektedir.

Doksan günden fazla kalmam gerekiyor ne yapmalıyım?

Bu durumda ulusal vizeye başvurmanız gerekmektedir.

Avrupa’ya gittiğimde otelde kalmayacağım, akrabalarımın evinde kalacağım bu durumda ne yapmalıyım?

Bu durumda akrabalarınızın size davetiye yollaması gerekmektedir. Ziyaret edeceğiniz ülkenin vatandaşı olan bir akranız varsa vize almanızı çok daha kolaylaştıracaktır.

İsviçre Avrupa Birliği Ülkesi değil, Schengen vizesi ile giriş yapabilir miyiz?

İsviçre AB’ye üye olmamasına rağmen AB ile yapmış olduğu anlaşma gereğince Schengen vizesi ile gönül rahatlığı ile giriş yapabilirsiniz.

Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır

3 ADIMDA PASAPORT BAŞVURUSU

1-E-Pasaport web sayfasından Öncelikle randevu almanız gerekmektedir, Randevu alırken tarifler bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Türk Vatandaşları için alınması gereken pasaport  Umama Mahsus Bordo pasaporttur. Randevunuzu aldıktan sonra yapmanız gerekenler

2-Randevu Almış olduğunuz Emniyet Müdürlüğüne gitmeden önce, Pasaport harç Ücretini alan bankalardan  kaç yıllık çıkartmak istiyor iseniz harcı yatırarak ödeme Dekontunuz, Pasaport için yeni çekilmiş resim 2 adet ve T.C kimliğiniz ile gitmeniz gerekmektedir.

3-Almış olduğunuz randevu günü İlgili Emniyet Müdürlüğünde parmak iziniz alınarak Pasaportunuz adresinize gönderilmektedir.

Bu işlemeleri tamamladıktan sonra asıl sorun olan Schengen vizesini almak olacaktır tam bu noktada Avrupa Vize Hizmetleri sizler için  her konuda yanınızdadır. Gitmek istediğiniz ülke bayrağını seçerek gerekli evrakları ulaşabilirsiniz. Evraklarınızı hazırladıktan sonra bizleri arayarak vize için  başvuru merkezinden erken randevunuzun oluşturalmasında ve vizenizi en uzun süreli ve erken bir şekilde Avrupa Vize Hizmetleri aracılığı ile alabilirsiniz.

Avrupa Vize Hizmetleri İle Paris Vizesi

Vize işlemleri Artık vize işlemleriniz için konsolosluk önlerinde saatlerce beklemeyecek ve değerli olan zamanınızı diğer işlerinize ayırıp, almış olduğunuz danışmanlık ve vize hizmeti ile vize başvuru süreci ve sonrasında da bilgi sahibi olacaksınız. Türkiye ve dünyada yüksek standartlar oluşturmak veya bu standartlara öncülük etmek vizyonuna ve müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak misyonuna sahibiz. Bu edimlerin ifası için gerekli personel yeterliliği ve sürekli Ar-Ge çalışmaları kalite hedeflerimizi her geçen gün daha da yukarılara taşımaktadır.
Bugüne kadar verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız çalışmalar ve her geçen gün artan müşteri kitlemiz ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Fransa vizesi hemen almak için ülke bayrağını seçerek gerekli evrak listesine ulaşabilirsiniz, teklif almak için iletişim kısmından talebinizi iletebilirsiniz.

Avrupa Vize Seyahati Hakkında

 

 

Tek Girişli Vize Nedir?

Vize verilen ülkeye sadece bir kere girme hakkıdır. Vize süresi 10 yıl bile olsa eğer (One Entry) Tek girişli ise ikinci girişe müsaade edilmez.

Çok Girişli Vize Nedir?

(Multiple Entry) Vize süresi dolana kadar kişi istediği kadar giriş çıkış yapabilir ama son çıkışı vize süresi dolmadan yapılmış olmalıdır.

Avrupa gittim ve Türkiye’ye dönüş yaptım. Ancak vizemin süresi bitmedi. Tekrar Avrupa Ülkelerinden birine gidebilir miyim?

Eğer vizeniz çoklu giriş çıkışa imkân veriyorsa, yani tek seferlik değilse tekrar giriş yapabilirsiniz.

Almanya vizesi aldım, Türkiye’ye döndükten sonra Hollanda’ya aynı vize ile gidebilir miyim?

Vizenizin süresi bitmemiş ise ve çoklu giriş çıkışa uygun ise gidebilirsiniz. Ancak pasaport kontrolünde kalacağınız otelin rezervasyonunu ve seyahat sigortanızı göstermeniz gerekmektedir.

Bir Schengen ülkesinde en fazla kaç gün kalabilirim?

Size verilen vize süresi kadar olduğunu düşünüyorsanız bu konuda yanılıyorsunuz. Avrupa Birliği ülkelerinden her hangi birinde doksan günden fazla kalamazsınız. Doksan günün sonunda giriş çıkış yapmanız gerekmektedir.

Doksan günden fazla kalmam gerekiyor ne yapmalıyım?

Bu durumda ulusal vizeye başvurmanız gerekmektedir.

Avrupa’ya gittiğimde otelde kalmayacağım, akrabalarımın evinde kalacağım bu durumda ne yapmalıyım?

Bu durumda akrabalarınızın size davetiye yollaması gerekmektedir. Ziyaret edeceğiniz ülkenin vatandaşı olan bir akranız varsa vize almanızı çok daha kolaylaştıracaktır.

İsviçre Avrupa Birliği Ülkesi değil, Schengen vizesi ile giriş yapabilir miyiz?

İsviçre AB’ye üye olmamasına rağmen AB ile yapmış olduğu anlaşma gereğince Schengen vizesi ile gönül rahatlığı ile giriş yapabilirsiniz.

Birden Fazla Avrupa Ülkesine Seyahat Planı

Birden fazla seyahat planı yaptınız yada tur programı aldınız hangi ülke konsolosluğuna başvurucam diye bunu dert etmeyin avrupa vize hizmetleri aracılığı ile vize için gerekli evraklarınızı  gönderdikten sonra vize danışmanınız sizin için en uygun olan ülkeden vizenizi temin etmektedir.